Brouwershof

Brouwershof is onderdeel van de centrumontwikkeling Brouwerspoort in Veenendaal en heeft hiermee een unieke locatie. Heerlijk centraal met alle stadse voorzieningen in de buurt, maar ook prachtig groen op de rand van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Dankzij het grote aanbod winkels, restaurants en cafés is het hier heerlijk wonen. Er is genoeg te beleven op cultureel gebied, maar je kunt ook heerlijk uitwaaien op de Veluwe. 

Levendige winkelstad

Levendige winkelstad

Brouwershof ligt middenin Veenendaal, op loopafstand van het centrum. Loop even naar de markt en geniet van een kopje koffie op een van de vele gezellige terrassen. En bij slecht weer kun je heerlijk overdekt winkelen in de Passage Corridor en winkelcentrum De Scheepjeshof. Dankzij het grote winkelhart met ruim 350 winkels hoef je je geen seconde te vervelen. Ook voor een avondje uit kun je in Veenendaal goed terecht. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Theater De Lampegiet, het Filmhuis of de Cultuurfabriek. 

Altijd dichtbij de natuur

Altijd dichtbij de natuur

Veenendaal ligt op de rand van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Je bent hier dus binnen enkele minuten heerlijk buiten! Naast het grote Schrijverspark voor de deur, kun je ook gemakkelijk de natuur opzoeken. Bewandel de paden in Nationaal Park Hoge Veluwe of fiets door het glooiende landschap. Geniet onderweg van prachtige heidezichten, de geur van bos en weggetjes waar je enkel de vogels hoort. Hier kom je écht tot rust. 

Heerlijk centraal

Heerlijk centraal

Veenendaal ligt centraal op één van de groenste plekjes die Nederland kent. De centrale ligging en de nabijheid van de A12 maakt dat je zo in Ede, Arnhem, Amersfoort of Utrecht bent. En in 10 minuten ben je vanaf de snelweg weer thuis. Bij thuiskomst parkeer je de auto op jouw eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein. Dat is fijn thuiskomen! Ook ligt Brouwershof op loopafstand van een station met een rechtstreekse trein naar Utrecht en Amsterdam.

In Brouwershof woon je met het beste van twee werelden: heerlijk centraal én dichtbij de natuur. Spreekt het jou aan? Schrijf je dan snel in!