Driekamerappartement

Beschikbaar: Verhuurd
Woningtype(n): Appartement
Woonopp: van 74 m2 tot 82 m2
Slaapkamers: 2

Een driekamerappartement is ideaal als je graag een ruime werkkamer hebt, want de tweede slaapkamer biedt daar namelijk voldoende ruimte voor! Ook als je een (jong) gezin hebt, heb je hier voldoende ruimte. De 36 appartementen zijn er in twee verschillende groottes en vari?ren in oppervlakte tussen 74 en 82 m2. Ze zijn er in verschillende types en liggen verdeeld over de eerste tot en met de derde verdieping. Wat de appartementen gemeen hebben is dat ze allemaal een eigen balkon (op het westen) hebben. Dat is 's avonds genieten! Een aantal appartementen heeft zelfs een eigen balkon over de gehele breedte van de woning, een terras aan de achterzijde van maar liefst 20 m2 of een glazen erker in de woonkamer!

In de lichte woonkamer vind je de open (hoek)keuken met inbouwapparatuur (vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap, combimagnetron, koel- vriescombinatie). Ook heb je vanaf hier toegang tot het balkon. In de hal vind je de badkamer met douche, een dubbele wastafel, spiegel met ledverlichting en een separaat toilet. De inpandige berging met ruimte voor de wasmachine en droger zodat dit nooit in de weg staat. De verwarming in deze appartementen is nog aangesloten op gas.

Bij deze woningen huur je een verplicht een parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein. Via het binnenterrein of de centrale entree is ook de separate berging bereikbaar.

Overig aanbod in Veenendaal - Brouwershof